18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Suşehri'nde Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Sivas Suşehri'nde Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Sivas'ın Suşehri ilçesi Gönüloğlu Mahallesi'nde belediye ekipleri yol açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, çalışmaları inceleyerek, ilçenin modernleşme sürecine katkı sağlamak ve ulaşım altyapısını güçlendirmek için çalışmaların hızla tamamlanacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas Suşehri'nde Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, belediye ekipleri Gönüloğlu Mahallesi'nde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Suşehri Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı. Kayaoğlu, "Bugüne kadar açılmayan bu sokağımızı açarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Kayaoğlu, ilçede yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Gelişen ve büyüyen ilçemizde modern şehirleşme adımlarımızı atmaya başladık. Kısa sürede bu sokağımızın açma işlemleri tamamlanarak, altyapı çalışmalarını hızlandırıp, asfalt veya parke döşemesini de yaparak hizmete sunacağız. Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına yürütülen bu çalışmalarla Suşehri'miz daha da modern ve düzenli bir görünüme kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Suşehri'nde İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Sivas Suşehri'nde İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı