16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas’ta 30 Okul Arasında Devam Eden Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı

Sivas’ta 30 Okul Arasında Devam Eden Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı

İl genelinde düzenlenen Minikler A-B kategorisi okullararası yarışmasında 30 okul birincilik için yarışıyor. Heyecan devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas’ta 30 Okul Arasında Devam Eden Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı

Sivas'ta düzenlenen okullararası spor müsabakalarında Minikler A-B kategorisi Masa Tenisi İl Birinciliği heyecanı devam ediyor. 30 okulun katıldığı bu organizasyon, 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleşiyor.

Minikler A-B Kategorisi Yarışmaları

A kategorisinde 6 kız ve 10 erkek okulun mücadele ettiği bu il birinciliğinde, B kategorisinde ise 5 kız ve 9 erkek okul yer alıyor. Oynanan müsabakalarda ortaya çıkan tempolar seyircilerden tam not alıyor.

Ödül Töreni ve Hakemler

Sivas bölgesinde görev yapan ulusal ve il düzeyindeki masa tenisi hakemlerinin denetiminde gerçekleşen bu organizasyonda, dereceye giren sporcular madalya ve kupa ile ödüllendirilecek.

İl Temsilcisinden Açıklama

Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Erek, il birinciliğine gösterilen yoğun ilgiden ve maçlardaki heyecan verici atmosferden oldukça memnun olduklarını belirtti. Bu tür organizasyonların genç sporcuların gelişimine katkı sağladığını vurgulayan Erek, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi nikah ücretlerinin ödeme süreci bugün başlıyor

Resmi nikah ücretlerinin ödeme süreci bugün başlıyor