18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas'ta 47 Yıllık Sigara Bağımlılığını Yendi: "İyi Ki Bıraktım"

Sivas'ta 47 Yıllık Sigara Bağımlılığını Yendi: "İyi Ki Bıraktım"

Sivas'ta yaşayan Rahmi Kızıltaş, 47 yıllık sigara bağımlılığını Uzman Dr. Sergen Aygüneş'in desteğiyle bıraktı. Sağlıklı bir hayata adım atan Kızıltaş, sigarayı bırakmanın sağlık ve maddi açıdan faydalarını vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta 47 Yıllık Sigara Bağımlılığını Yendi: "İyi Ki Bıraktım"

Sivas'ta yaşayan 62 yaşındaki Rahmi Kızıltaş, nefes darlığı ve yorgunluk gibi şikayetleri nedeniyle 47 yıllık sigara bağımlılığını bırakmaya karar verdi. Sağlık Bakanlığı Sivas Merkez İbn-i Sina Toplum Sağlığı Merkezi Sağlıklı Hayat Merkezi'ne başvuran Kızıltaş, Uzman Dr. Sergen Aygüneş’in desteğiyle sigarayı bırakmayı başardı. Kızıltaş, sigarayı bıraktıktan sonra sağlığının iyileştiğini ve maddi olarak rahatladığını belirterek, "Maddi olarak yaşadığım rahatlığı eşimle yemeğe çıkarak değerlendiriyorum" dedi.

Uzman Dr. Sergen Aygüneş, sigara bağımlılığının kişiye özel tedavi yöntemleriyle aşılabileceğini vurguladı. Sivas Sağlıklı Hayat Merkezi'nde sigarayı bırakmak isteyen herkese ücretsiz danışmanlık hizmeti verildiğini belirten Aygüneş, sigarayı bırakmanın zorluğuna rağmen sürecin doğru destekle kolaylaşabileceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti