16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas'ta Destici'den LGBTİ+ Bireylerine Yönelik Sert Açıklama

Sivas'ta Destici'den LGBTİ+ Bireylerine Yönelik Sert Açıklama

Sivas'ta düzenlenen il divan toplantısında konuşan Destici, DEM Parti ile işbirliği yapan siyasi partilere yönelik sert eleştirilerde bulunarak, LGBTİ+ bireylerinin savunuculuğunu yapanların Türk milliyetçisi olamayacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Destici'den LGBTİ+ Bireylerine Yönelik Sert Açıklama

Partisinin Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'ndaki Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katılan Destici, konuşmasında LGBTİ+ bireylerini hedef aldı.

DEM Parti ile işbirliği yapan siyasi partileri eleştiren Destici, "DEM Parti ile iş yapan siyasi partiler Atatürkçü olduklarını iddia ediyorlar, Atatürk'ün çizgisinde olduklarını söylüyorlar. Bunların Atatürkçülüğü de yalan, Atatürkçülüğü de yok. Tıpkı milliyetçiliklerinin yalan olduğu gibi. Milliyetçi olan hele ki Türk milliyetçisi olan bir insan LGBT savunucusu olabilir mi, LGBT'yi normal görebilir mi? Bizim örfümüz, adetimiz, geleneğimiz, göreneğimiz, ahlakımız vardır. Gerçek milliyetçi olan toplumun örfüne, adetine, ahlakına ve bu milletin inancına sahip çıkar. Eğer birisi bu toplumun örfüne, ahlakına sahip çıkmadığı gibi bizi, inanç sahiplerini rencide ediyorsa ondan asla ve kata Türk milliyetçisi olmaz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Trendyol Süper Lig'de Eyüpspor'a 1-0 Mağlup Oldu

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'de Eyüpspor'a 1-0 Mağlup Oldu