18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas’ta Kaligrafi Sanatçısından İlginç Dert Dinleme Hizmeti: Kadına 200 Lira, Erkeğe 1 Lira!

Sivas’ta Kaligrafi Sanatçısından İlginç Dert Dinleme Hizmeti: Kadına 200 Lira, Erkeğe 1 Lira!

Sivas’ta kaligrafi sanatçısı Selçuk Yıldız, tezgahında dert dinleme hizmeti sunmaya başladı. Kadınların dertlerini dinlemenin bedeli 200 lira, erkeklerin ise 1 lira olarak belirlenmesi dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas’ta Kaligrafi Sanatçısından İlginç Dert Dinleme Hizmeti: Kadına 200 Lira, Erkeğe 1 Lira!

Sivas’ın işlek caddelerinde kaligrafi sanatını icra eden Selçuk Yıldız, tezgahında dert dinleme hizmeti sunmaya başladığını belirten bir yazı astı. Ancak, Yıldız’ın belirlediği ücret tarifesi dikkat çekti: Erkeklerin dertlerini dinlemek 1 lira iken, kadınların dertlerini dinlemek 200 lira. Bu farkın sebebini açıklayan Yıldız, “Kadınların dertleri genellikle daha derin ve karmaşık, bu yüzden daha fazla zaman ve emek harcıyorum. Erkekler ise dertlerini açmakta zorlanıyor ve dertleri genellikle daha basit oluyor” dedi.

Yıldız, insanların tepkilerini ölçmek amacıyla böyle bir yazı astığını ifade etti ve “Başta espri amacıyla yaptım ama gerçekten dertlerini anlatmak isteyenler oldu. Biz çözüm sunmuyoruz, sadece dinliyoruz” diye konuştu. Yıldız, kadınlara neden 200 lira, erkeklere ise 1 lira olduğunu soranlara, gelen tepkilerden keyif aldığını belirtti ve “Bazıları kadınların dertlerinin uzun sürdüğünü söylerken, bazıları da bu farkın sebebinin erkekler olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023'te Sivas’taki Müzeleri 495 Bin Kişi Ziyaret Etti

2023'te Sivas’taki Müzeleri 495 Bin Kişi Ziyaret Etti