18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas'ta Yeni Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı: İlk Ders Çanakkale ve Gazze Ruhu

Sivas'ta Yeni Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı: İlk Ders Çanakkale ve Gazze Ruhu

Sivas'ta 2024-2025 eğitim öğretim yılı Reşit Akif Paşa İlkokulu'nda düzenlenen törenle başladı. Törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, şehitler için saygı duruşunun ardından ilk ders zilini çaldı ve öğretmenlerin taleplerini dinledi. Yener, ilk dersin konusunun "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" olduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Yeni Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı: İlk Ders Çanakkale ve Gazze Ruhu

Sivas'ta 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Reşit Akif Paşa İlkokulu'nda tören düzenlendi. Tören, Tunceli Ovacık'ta görevleri sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit düşen askerler ve tüm şehitler için saygı duruşuyla başladı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, ilk ders zilini çaldı ve eğitim öğretim yılının başlangıcını yaptı. Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinleyip sınıf ziyaretlerinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi.

İlk dersin "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" olduğunu belirten Yener, Türk ve Filistin halklarının kardeşliğini vurgulayarak, "Çanakkale'de dedelerimizle birlikte savaşan Filistinli kardeşlerimiz, bugün de aynı ruhla vatan mücadelesi veriyor. Kalbimiz, dualarımız, desteğimiz onlarla." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Günde 15 Bardak Su İçerek Kilo Verdiler: Sağlıklı Yaşama Kavuştular

Günde 15 Bardak Su İçerek Kilo Verdiler: Sağlıklı Yaşama Kavuştular