15 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas'tan Sporcuların da Katıldığı '30 Ağustos Zafer Kupası' Turnuvası Çarşamba'da Düzenlendi

Sivas'tan Sporcuların da Katıldığı '30 Ağustos Zafer Kupası' Turnuvası Çarşamba'da Düzenlendi

Çarşamba Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen '30 Ağustos Zafer Kupası' turnuvasında Sivas’tan sporcular da yer aldı. Turnuvada çeşitli kategorilerde dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'tan Sporcuların da Katıldığı '30 Ağustos Zafer Kupası' Turnuvası Çarşamba'da Düzenlendi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında '30 Ağustos Zafer Kupası' turnuvası düzenlendi. Çarşamba Belediyesi'nin atış poligonunda gerçekleştirilen turnuvaya Samsun, Ankara, Tokat, Çorum, Sivas ve Giresun illerinden toplam 32 sporcu katıldı.

Turnuva, büyük bir çekişmeye sahne olurken, sporcular yeteneklerini sergilemek için kıyasıya mücadele etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlik, sporcuların performansıyla renkli anlara ev sahipliği yaptı.

Turnuvada büyük erkekler kategorisinde Emre Aktaş birinci, Adil Bölükbaş ikinci ve Ümit Yiğit üçüncü oldu. Genç erkekler kategorisinde İsa Caymaz birinci, Ertuğrul Çöp ikinci ve Yiğit Cayvarlı üçüncü sırada yer aldı. Veteranlar kategorisinde ise Murat Aktaş birinci, Nedim Taflan ikinci ve Ramis Hazır üçüncü oldu. Büyük erkekler takım kategorisinde Çarşamba Belediyespor Kulübü birinci, Bafra Anadolu Lisesi Spor Kulübü ikinci ve Çorum Halk Eğitim Spor Kulübü üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'den Tüzük Kurultayı Hazırlıkları: Sivas’ta Açılış Yapılacak

CHP'den Tüzük Kurultayı Hazırlıkları: Sivas’ta Açılış Yapılacak