16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri TSYD’nin Gücüne Güç Katan Hamle: Sivas ve Diğer Şubelerle Büyüme Devam Ediyor

TSYD’nin Gücüne Güç Katan Hamle: Sivas ve Diğer Şubelerle Büyüme Devam Ediyor

TSYD, 2015 yılından itibaren Oğuz Tongsir liderliğinde hızla büyüyerek 13 şubeye ulaştı. Sivas, Eskişehir, Kayseri ve Samsun gibi temsilcilikler şube statüsü kazanırken, TSYD Anadolu’da gücünü artırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TSYD’nin Gücüne Güç Katan Hamle: Sivas ve Diğer Şubelerle Büyüme Devam Ediyor

1963 yılında kurulan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), spor muhabiri, yazarı, foto muhabiri, televizyoncusu, internet yazarları ve kameramanlarıyla güçlü bir meslek kuruluşu haline geldi. Türkiye genelinde 2100 üyesi, 13 şubesi ve 81 il temsilciliği bulunan TSYD, 2015 yılında göreve gelen Oğuz Tongsir’in liderliğinde önemli bir genişleme süreci yaşadı. İftiralara rağmen Anadolu’da 6 yeni şube açarak TSYD'nin gücünü artıran Tongsir ve yönetimi, 2017 yılında Eskişehir, Kayseri, Sivas ve Samsun temsilciliklerini şubeye dönüştürdü. 2024 yılında ise Malatya ve Gaziantep şube statüsü kazandı.

TSYD Gaziantep Temsilcisi Murat Atay, Gaziantep’in 13. şube olarak güçlü bir konuma geldiğini belirterek, TSYD’nin 60 yılı aşkın tarihini Gaziantep’e taşımanın mutluluğunu dile getirdi. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ise, göreve başlarken "şubeleri kapatacak" iftiralarıyla yıpratılmaya çalışıldığını fakat aksine şube sayısını artırarak Anadolu’da bir fırtına estirdiklerini ifade etti. Tongsir, “Gaziantep ve Malatya’nın şube olmasıyla birlikte, Anadolu’da TSYD fırtınası devam edecek” dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivaslı Yazar Necdet Sakaoğlu Vefat Etti: Tarihçi ve Yazar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sivaslı Yazar Necdet Sakaoğlu Vefat Etti: Tarihçi ve Yazar Son Yolculuğuna Uğurlandı