16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Oyuncularımı Cesaretlerinden Dolayı Kutluyorum"

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Oyuncularımı Cesaretlerinden Dolayı Kutluyorum"

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının cesur oyununu övdü ve mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Oyuncularımı Cesaretlerinden Dolayı Kutluyorum"

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, maç sonrası yaptığı açıklamalarda oyuncularını cesaretlerinden dolayı kutladı. Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Tekke, ilk yarıda geriden oyun kurmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını ifade etti. Tekke, "İlk yarıda skor 3-0 olsa, kabul edilebilirdi. Geriden oyun kurmak Kadıköy'de cesur bir oyun. Oyuncularımın performansı bu değil, kendi kalitelerini gösterseler daha farklı olabilirdi." dedi.

Tekke, maçın ikinci yarısında oyunun dengeye geldiği anlarda gol yediklerini ve maçın seyrinin değiştiğini belirterek, "İkinci yarı tam oyunu dengeledik, golü yedik. İyi oynadığımız dönemde her şey iyi giderken bir anla maçın seyri değişti. Oyuncularımı cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Bizim bazı şikayetlerimiz var ama devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Tekke, basın toplantısında ise Fenerbahçe'yi tebrik ederek, "Risk alarak geriden oyun kurmaya çalışan bir takımdık. Kaptırdığımız toplarda gol yiyebilirdik. Fenerbahçe'yi tebrik ederim." dedi. Ayrıca, Trabzonspor'la ilgili soruya, "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Bir gün yuvaya dönmek ne zaman olur bilmiyorum. Şu an sıcak gündem bundan sonrasına bakacağız göreceğiz." yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atatürk ve İnönü'ye Hakaret Eden Burak Keleş Gözaltına Alındı

Atatürk ve İnönü'ye Hakaret Eden Burak Keleş Gözaltına Alındı