16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Başakşehir, Sivas Maçı Öncesi Antalyaspor'u Farklı Geçti: 5-2'lik Geri Dönüş

Başakşehir, Sivas Maçı Öncesi Antalyaspor'u Farklı Geçti: 5-2'lik Geri Dönüş

Başakşehir, Süper Lig’in 4. haftasında Antalyaspor’u 5-2 mağlup etti. Teknik Direktör Çağdaş Atan, Sivas maçı öncesi takımının zorlu fikstürden geçtiğini belirterek oyuncularını övdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Başakşehir, Sivas Maçı Öncesi Antalyaspor'u Farklı Geçti: 5-2'lik Geri Dönüş

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Başakşehir, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’u 5-2 mağlup etti. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonrası basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geri dönüşle elde edilen bu galibiyetin önemine vurgu yapan Atan, “Harika bir geri dönüş yaptık. Maça beklediğimiz gibi başladık; biraz rahatlık vardı, bu da 2-0 geriye düşmemize neden oldu. Ancak oyuncularım maç ilerledikçe kontrolü ele aldı ve harika bir geri dönüş gerçekleştirdi. Yaptığımız hamleler karşılığını buldu, oyuncularım mükemmel bir performans sergiledi” dedi.

Sivas Maçı ve Rapid Wien Öncesi Zor Fikstür

Atan, takımın zorlu bir fikstürden geçtiğini belirterek, “32 günde 9 maç oynadık ve bu süreçte en çok maç oynayan takım biziz. Önümüzde üç deplasman maçı var, bunlar zor geçecek. Bu maçlardan sağ çıkarsak ligde zirveyi zorlayan pozisyonda devam edebiliriz. Ayrıca, Sivas maçından sonra Rapid Wien ile önemli bir karşılaşmamız var. Oyuncularıma hak ettikleri izni verdik, milli arada eksiklerimiz de geri dönecek ve daha güçlü bir Başakşehir izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Piatek'in Performansı Öne Çıktı

Atan, Piatek’in performansından memnun olduğunu belirterek, “Piatek, hem ligde hem de Konferans Ligi’nde iyi bir başlangıç yaptı. İkinci yarıda ona ihtiyacımız olduğu belliydi ve mükemmel goller atarak karşılık verdi. Türkiye kariyerinde üçüncü hat-trick’ini yaptı. Takım içinde çok sevilen, egosunu ortaya koymayan ve sadece gol atmak için çalışan bir oyuncu. Galibiyetin mimarı tamamen oyuncularımdır” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti: Immobile ve Gedson'dan Goller

Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti: Immobile ve Gedson'dan Goller