19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Bayern Münih'li Sacha Boey'dan Duyarlı Davranış: Bira Pozunu Reddetti

Bayern Münih'li Sacha Boey'dan Duyarlı Davranış: Bira Pozunu Reddetti

Bayern Münich'li Sacha Boey, geleneksel Lederhosen fotoğraf çekiminde birayla poz vermeyi reddederek dini inançlarına olan bağlılığını gösterdi. Boey'un bu duyarlı davranışı takdir topladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bayern Münih'li Sacha Boey'dan Duyarlı Davranış: Bira Pozunu Reddetti

Bayern Münich'li oyuncular ve teknik ekip, her yıl düzenlenen geleneksel Lederhosen fotoğraf çekimine katıldı. Nockherberg'de gerçekleşen çekimde, diğer oyuncuların aksine Sacha Boey birayla poz vermeyi reddetti. Müslüman olan Boey'un bu hassasiyeti fotoğraf karelerine yansıdı ve takdir topladı.

Kamerun asıllı Fransız futbolcu Sacha Boey, Galatasaray'dan Bayern Münich'e kış transfer döneminde katıldı. Galatasaray'da oynadığı dönemde sık sık namaz kılarken görülen Boey, dini inançlarına olan bağlılığıyla dikkat çeken bir isim. Öte yandan, Boey'un telefonunun duvar kağıdında, Muhammed Ali'nin "Allah en büyüktür" yazılı gazete manşetli bir fotoğrafı bulunuyor.

Bayern Münich’in 2014-15 sezonu için düzenlenen benzer bir fotoğraf çekiminde, Franck Ribery de tıpkı Boey gibi bira bardağıyla poz vermeyi reddetmişti. İki Fransız oyuncunun benzerliği dikkat çekti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Güçleri Tulkerim’den Çekildi: 5 Ölü, Altyapıda Büyük Tahribat

İsrail Güçleri Tulkerim’den Çekildi: 5 Ölü, Altyapıda Büyük Tahribat