16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Berat Ergün, Sivas'ta Türkiye Şampiyonu Oldu

Berat Ergün, Sivas'ta Türkiye Şampiyonu Oldu

Kahramankazan Belediyespor Kulübü sporcusu Berat Ergün, Sivas'ta düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda 62 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılarıyla hem kulübünü hem de şehrini gururlandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Berat Ergün, Sivas'ta Türkiye Şampiyonu Oldu

Kahramankazan Belediyespor Kulübü'nün başarılı sporcusu Berat Ergün, Sivas'ta düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda 62 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Sivas’ta gerçekleşen ve Türkiye genelinden birçok sporcunun katıldığı müsabakada, Berat Ergün üstün performansı ve azmiyle adını zirveye yazdırdı. Bu büyük başarı, hem kulübünü hem de Kahramankazan’ı gururlandırdı.

Berat’ın azmi ve çalışkanlığı, genç sporcular için örnek teşkil ederken, Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün spor alanındaki yükselişini de pekiştirdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, genç sporcuyu tebrik ederek, "Sporcumuz Berat Ergün'ün azimli çalışmaları sonucunda kazandığı bu başarı, Kahramankazan Belediyespor Kulübü'nün ve şehrimizin spor alanındaki yükselişinin bir göstergesidir. Berat’ın azmi ve disiplinli çalışmaları, tüm genç sporcularımıza ilham veriyor. Kendisiyle gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İmamoğlu: "CHP'nin Kapsayıcı ve Demokratik Yapısı Türkiye İçin Önemli"

İmamoğlu: "CHP'nin Kapsayıcı ve Demokratik Yapısı Türkiye İçin Önemli"