16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti: Immobile ve Gedson'dan Goller

Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti: Immobile ve Gedson'dan Goller

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u 2-0 yendi. Immobile ve Gedson'un golleriyle galibiyete ulaşan siyah-beyazlılar, ligde üçüncü galibiyetini alarak puanını 9'a çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti: Immobile ve Gedson'dan Goller

Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda ağırladığı Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 27. dakikada penaltıdan Ciro Immobile ve 89. dakikada Gedson Fernandes kaydetti. Bu galibiyetle Beşiktaş, ligdeki üçüncü galibiyetini elde ederek puanını 9'a çıkardı. Sivasspor ise ikinci mağlubiyetini alarak 4 puanda kaldı. Beşiktaş, milli aranın ardından Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Sivasspor ise evinde Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırlayacak.

Van Bronckhorst'tan 2 Değişiklik

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lugano maçının ilk 11'ine göre Sivasspor karşısında kadroda iki değişiklik yaptı. Hollandalı teknik adam, Emirhan Topçu ve Semih Kılıçsoy'un yerine yeni transferler Felix Uduokhai ve Ernest Muçi'ye görev verdi.

Felix Siftah Yaptı

Beşiktaş'ta yeni transfer Felix Uduokhai, ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. Bundesliga ekiplerinden Augsburg'tan satın alma opsiyonuyla kiralanan Uduokhai, savunmanın ortasında Gabriel Paulista ile birlikte görev aldı.

Muçi Bu Sezon İlk Kez 11'de

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon devre arasında kadroya katılan Ernest Muçi, bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıktı. Arnavut oyuncu, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Lugano karşısında iki maçta da sonradan oyuna dahil olmuş ve toplam 42 dakika sahada kalmıştı. Süper Lig'de ise 2. hafta oynanan Antalyaspor maçının son 2 dakikasında sahaya çıkarak takımının 4. golünü kaydetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Sofyan Amrabat'ı Transfer Ediyor: Yıldız Futbolcu İstanbul’a Geliyor!

Fenerbahçe Sofyan Amrabat'ı Transfer Ediyor: Yıldız Futbolcu İstanbul’a Geliyor!