16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Bülent Uygun, Eyüpspor Maçı Sonrası Hakem Camiasından Özür Diledi

Bülent Uygun, Eyüpspor Maçı Sonrası Hakem Camiasından Özür Diledi

Net Global Sivas Spor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eyüpspor maçı sonrası hakem camiasına yönelik yaptığı açıklamalardan ötürü özür diledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bülent Uygun, Eyüpspor Maçı Sonrası Hakem Camiasından Özür Diledi

Net Global Sivas Spor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eyüpspor ile oynadıkları maçın ardından hakem camiasına yönelik yaptığı açıklamalardan dolayı özür diledi. Uygun, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, taraftarların her zaman yanlarında olmalarının büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Ligin 3. haftasında bazı taraftarların futbolculara yönelik olumsuz davranışlarını eleştiren Uygun, futbolun uzun bir maraton olduğunu ve inişler ile çıkışların yaşanabileceğini ifade etti. Taraftarların pozitif enerjisinin, oyuncuların en iyi performansını sergilemesi için gerekli olduğunu vurgulayan Uygun, "Bu süreçte takımımıza olan inancımızı ve desteğimizi kaybetmeden, her anımızı birlikte paylaşarak yolumuza devam etmemiz gerektiğini hatırlatmak isterim" dedi.

Uygun, Sivasspor camiası olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini, olumsuz tepkiler yerine yapıcı eleştirilerin daha ileriye taşınmalarına katkıda bulunacağını belirtti. Ayrıca, Eyüpspor maçının hakemi Zorbay Küçük’ün kararlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, hakemin maçtaki performansının beklentilerin altında kaldığını ve bu durumun oyunu ve taraftarların psikolojisini bozduğunu ifade etti.

Uygun, "Penaltı beklediğimiz pozisyonda 4. hakeme 'Hocam önümüzdeki monitörden penaltı olduğunu gördüm, bariz penaltı' dediğimde kendisi bana 'VAR inceleniyor' şeklinde yanıt verdi" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'dan Rizespor Açıklaması: "Onları İyi Olmayan Bir Takım Gibi Gösterdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'dan Rizespor Açıklaması: "Onları İyi Olmayan Bir Takım Gibi Gösterdik"