16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Chelsea'nin Golcüsü Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç Poza Gönderme

Chelsea'nin Golcüsü Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç Poza Gönderme

Chelsea'nin Crystal Palace'ı 1-0 yendiği maçta, Nicolas Jackson attığı gol sonrası milli atıcımız Yusuf Dikeç'in ikonik pozunu taklit etti. Gol sevinci sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Chelsea'nin Golcüsü Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç Poza Gönderme

ngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Chelsea, sahasında Crystal Palace'ı konuk etti. Mavilerin 1-0 kazandığı maçta tek gol, 25. dakikada Nicolas Jackson'dan geldi. Senegalli forvetin gol sonrası yaptığı sevinç, sosyal medyada gündem oldu.

Yusuf Dikeç Pozu Verdi

Attığı gol sonrası kale arkasındaki taraftarlarına koşan Jackson, Paris Olimpiyatları'nda verdiği ikonik pozla tanınan milli atıcımız Yusuf Dikeç'in pozunu taklit ederek gol sevinci yaşadı. Bu hareket, futbolseverler arasında büyük ilgi gördü ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Premier Lig Resmi Hesabından Paylaşım

Chelsea kulübü, Jackson'ın bu sevincini sosyal medya hesabından "Boom" notuyla paylaştı. İngiltere Premier Lig'in resmi hesabı da bu özel gol sevincine kayıtsız kalmayarak, milli atıcımız Yusuf Dikeç ile birlikte bir paylaşımda bulundu. Paylaşımlar, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum alarak büyük bir yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beslenme Çantasının Maliyeti 3 Katına Çıktı: Eğitim Enflasyonu Zirvede

Beslenme Çantasının Maliyeti 3 Katına Çıktı: Eğitim Enflasyonu Zirvede