19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Kızılaslan Sivas'ta 8. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Kızılaslan Sivas'ta 8. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

Diyarbakırlı milli karateci Sena Kızılaslan, Sivas'ta düzenlenen Türkiye Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek 8. kez Türkiye şampiyonu oldu. Başkentçınarspor'un lisanslı sporcusu olan Kızılaslan, yaşı gereği son kez katıldığı bu şampiyonayı şampiyon olarak tamamlamanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Kızılaslan, başarısında emeği geçen ailesine ve antrenörlerine teşekkür etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Kızılaslan Sivas'ta 8. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

Diyarbakırlı milli karateci Sena Kızılaslan, Sivas'ta gerçekleştirilen Türkiye Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda 8. kez Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Ankara Başkentçınarspor'un lisanslı sporcusu olan Kızılaslan, şampiyona boyunca tüm rakiplerini eleyerek üstün bir performans sergiledi.

Kızılaslan, yaşı gereği son kez katıldığı bu şampiyonada elde ettiği başarıdan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Şampiyonluğunu kazanırken her zaman yanında olan ailesine ve antrenörlerine teşekkürlerini sunan Kızılaslan, "Bu başarı benim için çok anlamlı. Bu yolda bana destek olan herkese minnettarım," dedi.

Bu şampiyonluk, Kızılaslan'ın kariyerinde bir dönüm noktası olurken, Türkiye karate camiasında da büyük bir yankı uyandırdı. Sivas'ta düzenlenen bu prestijli turnuvada elde ettiği zaferle Kızılaslan, Türk karate sporunun en başarılı isimlerinden biri olarak adını bir kez daha duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Uğuz: "Sivas'ta Seçilen Milli Takımla Dünya Birinciliğini Hedefliyoruz"

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Uğuz: "Sivas'ta Seçilen Milli Takımla Dünya Birinciliğini Hedefliyoruz"