16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fanatik Sivassporlu Down Sendromlu Tamer, Ameliyat Öncesi Üçlü Çekti: Renkli Anlar Yaşandı

Fanatik Sivassporlu Down Sendromlu Tamer, Ameliyat Öncesi Üçlü Çekti: Renkli Anlar Yaşandı

Sivas'ta yaşayan fanatik Sivasspor taraftarı down sendromlu Tamer Yazıcı, diş ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Ameliyat öncesi gerçekleştirdiği Sivasspor tezahüratlarıyla hastane çalışanlarına coşku dolu anlar yaşattı. Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Tamer, Sivassporlu Rey Manaj ile görüşmek istediğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fanatik Sivassporlu Down Sendromlu Tamer, Ameliyat Öncesi Üçlü Çekti: Renkli Anlar Yaşandı

Sivas'ta yaşayan ve fanatik bir Sivasspor taraftarı olan 16 yaşındaki down sendromlu Tamer Yazıcı, diş ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede ameliyat öncesi gerçekleştirdiği Sivasspor tezahüratlarıyla renkli anlar yaşattı. Tamer, genel anestezi altında yapılacak ameliyat öncesinde üçlü çekerek, hastane çalışanlarına da coşku dolu anlar yaşattı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Rey Manaj'ın Büyük Hayranı

Tamer Yazıcı, Sivasspor'un tutkulu bir destekçisi olarak tanınıyor. Annesi Esin Yazıcı, Tamer'in küçüklüğünden beri Sivasspor sevgisiyle büyüdüğünü belirtti ve oğlunun özellikle Sivassporlu yıldız futbolcu Rey Manaj'a olan tutkusunu dile getirdi. Esin Yazıcı, "Evimizde Rey Manaj'a ait resimler ve posterler var. Onunla en yakın zamanda görüşmek istiyoruz" dedi.

"Tamer'in İsteğini Ekipçe Karşılamak İstedik"

Tamer'in ameliyatını gerçekleştiren Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recai Zan, Tamer'in ameliyathaneye girişte motivasyonunu artırmak için böyle bir tezahürat yaptıklarını belirtti. Zan, "Bu hastamızın tedavi korkusunu yenmek için çok önemliydi. Onu anladığımızı hissettirmemiz gerekiyordu. Genel anestezi altında başarılı bir diş tedavisi gerçekleştirdik. Kendisi gayet mutlu ve sağlıklı bir şekilde hayatını idame ettiriyor" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karayolları Genel Müdürlüğü’nde FETÖ İddiaları Gündemde: CHP'li Ulaş Karasu’dan TBMM’ye Önerge

Karayolları Genel Müdürlüğü’nde FETÖ İddiaları Gündemde: CHP'li Ulaş Karasu’dan TBMM’ye Önerge