16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Öncesi Mourinho'dan Şaşırtan Hareket: Tabureye Çıktı, Muhabire Sarıldı

Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Öncesi Mourinho'dan Şaşırtan Hareket: Tabureye Çıktı, Muhabire Sarıldı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe-Alanyaspor maçı öncesi, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun tabureye çıkıp muhabire sarılması sosyal medyada gündem oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Öncesi Mourinho'dan Şaşırtan Hareket: Tabureye Çıktı, Muhabire Sarıldı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki mücadele, ilginç anlara sahne oldu. Kadıköy'de oynanan maç öncesinde, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, herkesi şaşırtan bir harekete imza attı. Maç öncesi yayıncı kuruluşa röportaj vermek için alana gelen Portekizli hoca, orada bulunan tabureyi alarak üzerine çıktı ve yayıncı kuruluş muhabirine sarılarak poz verdi.

Mourinho'nun bu beklenmedik hareketi karşısında muhabir şaşkınlığını gizleyemedi. Fotoğraf çekiminin ardından Mourinho, tabureden inerek röportajına normal şekilde devam etti. Mourinho'nun bu hareketi, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Görüntüler, kullanıcılar tarafından defalarca paylaşılarak binlerce yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları, Mourinho'nun bu eğlenceli ve beklenmedik hareketini esprili bir şekilde yorumladı. Portekizli teknik direktörün bu rahat tavrı, maç öncesi atmosferi biraz daha keyifli hale getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe, Alanyaspor'u 3-0 Mağlup Etti: Tadic'in Gol Sevinci Gündem Oldu

Fenerbahçe, Alanyaspor'u 3-0 Mağlup Etti: Tadic'in Gol Sevinci Gündem Oldu