16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Göztepe Maçı ve Sonrasında Yaşanan Olayları Anlattı

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Göztepe Maçı ve Sonrasında Yaşanan Olayları Anlattı

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz Futbol programında Göztepe maçı öncesi, esnası ve sonrasında yaşanan olayları detaylı bir şekilde anlattı. Ilıcalı, yaşanan gerilimin ve olayların üzücü olduğunu, holiganizmle mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Göztepe Maçı ve Sonrasında Yaşanan Olayları Anlattı

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Göztepe maçı öncesi, maç esnasında ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, Göztepe deplasmanında yaşanan gerilim ve olayları şu sözlerle ifade etti:

“Daha güzel bir günde daha güzel bir konuyla buraya gelmek isterdim ama maalesef şartlar bunu gerektirdi. Futbolun içindeyim ve Fenerbahçe'nin yöneticisiyim. Amacım, Türkiye’de futbol ikliminde tansiyonun düşmesi ve futbolun güzelliklerinin öne çıkması. Bu maç öncesi ve sırasında yaşananlar üzücüydü. Göztepe taraftarının genelini kötülememekle birlikte, bazı holiganların davranışları kabul edilemez.”

Ilıcalı, maç öncesi ve esnasında yaşanan düşmanca tavırların kendilerini şaşırttığını, Göztepe ve Fenerbahçe arasında bir gerilim bulunmadığını belirtti. Olayların ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un taraftarın güvenliğini ön planda tutarak hareket ettiğini ve gerekli müdahaleleri yapmak zorunda kaldığını ifade etti.

“Holiganizmle mücadele edilmesi gerekiyor. Türkiye’de böyle bir davranışın normalleşmesini istemiyoruz. Devlet büyüklerimize sesleniyorum; holiganlara ömür boyu men cezası verilmesi gerekiyor. Göztepe yönetimi, olayları başka yerlere çekmeden bu konuyu net bir şekilde çözmelidir. Bizim suçlu gibi gösterilmemiz için yeni operasyonlar yaratılmakta ve sürekli gündem oluşturulmakta.”

Ilıcalı, Fenerbahçe'nin şampiyonluk hedefi doğrultusunda yoluna devam edeceğini, holiganizme karşı adım adım mücadele edeceklerini ve Türk futbolunun bu gerilimden uzaklaşmasını umduğunu belirtti. Ayrıca, Göztepe’ye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, İzmir’in yaşadığı yangınlar nedeniyle de taziyelerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
30 Yıl Aradan Sonra Üniversite Sınavına Giren Anne, Psikoloji Bölümünü %100 Burslu Kazandı

30 Yıl Aradan Sonra Üniversite Sınavına Giren Anne, Psikoloji Bölümünü %100 Burslu Kazandı