16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe, Lille'i Ağırlıyor: Kritik Rövanş Maçı Bu Akşam

Fenerbahçe, Lille'i Ağırlıyor: Kritik Rövanş Maçı Bu Akşam

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille'i bu akşam Ülker Stadı'nda ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, taraftarı önünde galibiyet arayacak. Maç saat 20.00'de başlayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe, Lille'i Ağırlıyor: Kritik Rövanş Maçı Bu Akşam

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında bu akşam Fransa'nın güçlü takımlarından Lille'i konuk edecek. İlk maçta deplasmanda 2-1 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, taraftarının desteğiyle rövanşı kazanarak play-off turuna yükselmek istiyor.

Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan bu kritik mücadeleyi, İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini Inigo Prieto ve Juan Lopez Mir üstlenecek, dördüncü hakem ise Guillermo Cuadra olacak.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'inde Livakovic kalede yer alırken, savunmada Mert Müldür, Çağlar, Djiku ve Ferdi görev alacak. Orta sahada İsmail, Szymanski ve İrfan Can, hücum hattında ise Tadic, Saint-Maximin ve Dzeko yer alacak. Lille'in sahaya çıkması beklenen 11'inde ise kalede Chevalier, savunmada Tiago Santos, Meunier, Diakite ve Ribeiro, orta sahada Gudmundsson, Andre ve Angel Gomes, hücumda ise Zhegrova, Haraldsson ve David bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, bu akşam oynanacak karşılaşmada, rakibini yenerek Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için sahaya çıkacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, taraftar desteğini arkasına alarak turu geçmeye odaklanmış durumda. İlk maçta alınan 2-1'lik mağlubiyeti telafi etmek için Fenerbahçe, her zamankinden daha hırslı bir şekilde sahada olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin ve Abbas Moskova'da Ortadoğu'daki Durumu Görüştü

Putin ve Abbas Moskova'da Ortadoğu'daki Durumu Görüştü