16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti: Lille Maçı Avrupa Basınında Geniş Yankı Uyandırdı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti: Lille Maçı Avrupa Basınında Geniş Yankı Uyandırdı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Maç, Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı ve Fenerbahçe'nin Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti: Lille Maçı Avrupa Basınında Geniş Yankı Uyandırdı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fransız temsilcisi Lille ile karşılaştı. Ülker Stadı'nda oynanan ve büyük heyecana sahne olan maçta, normal süresi 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlanan mücadelede, uzatmalarda Lille'in penaltı golüyle skor 1-1'e geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, toplamda 3-2'lik skorla Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Avrupa basınında Fenerbahçe'nin Lille karşısındaki performansı ve elenmesi geniş yankı buldu. Fransız basını, Lille'in zor da olsa Fenerbahçe'yi geçerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükseldiğini vurgularken, İtalyan basını Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'sinin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini ve yaşadığı hayal kırıklığını öne çıkardı.

İspanyol basını, Mourinho'nun bu sezonki hedeflerinden birinde başarısız olduğunu belirtirken, Portekiz basını ise penaltı golünün Fenerbahçe'nin rüyasını sona erdirdiğini ifade etti.

Avrupa'nın önde gelen medya kuruluşları, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki macerasının sona erdiğini ve Sarı-Lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğini belirterek, Jose Mourinho'nun Manchester United ile karşılaşabileceğine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas, Türkiye'de En Fazla Camiye Sahip 19. İl Oldu

Sivas, Türkiye'de En Fazla Camiye Sahip 19. İl Oldu