16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'dan Rizespor Açıklaması: "Onları İyi Olmayan Bir Takım Gibi Gösterdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'dan Rizespor Açıklaması: "Onları İyi Olmayan Bir Takım Gibi Gösterdik"

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 5-0 yendiği maçın ardından teknik direktör José Mourinho, Rizespor'un aslında kaliteli bir takım olduğunu belirtti. Ayrıca, hakem hataları ve VAR kararları hakkında yorum yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'dan Rizespor Açıklaması: "Onları İyi Olmayan Bir Takım Gibi Gösterdik"

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho, Rizespor'un kaliteli bir takım olduğunu vurguladı.

Mourinho, “Bugün Rizespor'u 'iyi değilmiş' gibi gösterdik ama aslında iyi bir takım. Onların oynadığı maçları analiz ettim ve yüksek kaliteleri olduğunu gördüm. Oyun kurma, baskı ve geçişlerde çok iyiler. Maça bir hafta boyunca hazırlandık ve iyi bir performans sergiledik” dedi.

Fred’in sakatlıktan döndüğüne de dikkat çeken Mourinho, "Fred'in geri dönmesi, Szymanski'nin farklı bir pozisyonda oynamasını sağladı. Bugün bütün oyuncular çok iyi performans gösterdi. Maçın başından itibaren etkiliydik ve hızlıca iki gol bulduk. Rizespor'un bireysel olarak iyi oyuncuları var, ancak biz takım olarak mükemmel bir iş çıkardık" şeklinde konuştu.

Mourinho, maçın ilk yarısında Fred’in penaltı beklediği pozisyonla ilgili gelen bir soruya da yanıt verdi. “Bu bir hakem hatasıydı, VAR’ın yanlış bir kararıydı. Çok netti. Türkiye’ye gelmeden önce bazı şeylere inanmak istememiştim ama bugün maça baktığımızda bu pozisyonun düzeltilmemesi maçı etkiledi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Erdoğan'a Yanıt: "Koca Devleti Cemaatin Peşine Takılan Sizsiniz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Erdoğan'a Yanıt: "Koca Devleti Cemaatin Peşine Takılan Sizsiniz"