16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'de Ayrılıklar Gündemde: 505 Milyon TL Zarar Edildi

Fenerbahçe'de Ayrılıklar Gündemde: 505 Milyon TL Zarar Edildi

Fenerbahçe, kadroda yaşanan değişikliklerle ilgili olarak taraftarların görüşlerine saygı duyduğunu, ancak kulübün mali ve sportif hedeflerine uygun kararlar alındığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe'de Ayrılıklar Gündemde: 505 Milyon TL Zarar Edildi

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde hem Süper Lig hem de Avrupa'da başarı hedefleri doğrultusunda önemli transferlere imza atarken, kadrodan ayrılan isimler de dikkat çekti. Özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun 30+5 milyon Euro karşılığında Brighton'a satışı, kulüp kasasına rekor bir gelir sağladı. Ancak sarı-lacivertliler, yollarını ayırdığı 3 oyuncudan toplamda 13.41 milyon Euro (505 milyon TL) zarar etti.

Pedro İle Yollar Ayrıldı:

Fenerbahçe, 2022 yazında Marsilya'dan 5.23 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Luan Peres'i, bedelsiz olarak Brezilya ekibi Santos'a gönderdi. Aynı dönemde 4.68 milyon Euro'ya Cagliari'den alınan Joao Pedro'nun sözleşmesi de feshedildi. Milan'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Rade Krunic ise, bedelsiz olarak Sırbistan ekibi Kızılyıldız'a transfer oldu.

Krunic'te Yüzde 50 Satış Payı:

Krunic’in transferinde bonservis bedeli alınmazken, Sabah gazetesinin haberine göre, oyuncunun ileride satılması halinde Fenerbahçe, satış bedelinin yüzde 50'sini alacak. Kızılyıldız ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki Bosnalı orta saha oyuncusu, Türkiye macerasını bir yıl bile doldurmadan sona erdirdi. Krunic, Fenerbahçe taraftarlarının en çok tepki gösterdiği isimlerden biri olmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atatürk'ün Sivas'a Gelişi Temsili Programla Kutlandı: "Coşkuyu ve Heyecanı Tekrar Yaşadık"

Atatürk'ün Sivas'a Gelişi Temsili Programla Kutlandı: "Coşkuyu ve Heyecanı Tekrar Yaşadık"