16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'de Mourinho Krizi: Lille Maçıyla Tartışmalar Başladı

Fenerbahçe'de Mourinho Krizi: Lille Maçıyla Tartışmalar Başladı

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde büyük beklentilerle başladığı sezonda Lille karşısında yaşadığı Şampiyonlar Ligi hüsranıyla gündemde. Taraftarlar, harcanan büyük bütçeye rağmen sergilenen futbolu eleştiriyor ve Mourinho'nun oyun planı tartışma konusu oluyor. Sarı-lacivertlilerde yaşanan bu hayal kırıklığı, kulübün geleceği için önemli bir dönüm noktası olabilir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe'de Mourinho Krizi: Lille Maçıyla Tartışmalar Başladı

Fenerbahçe'de Mourinho Krizi: Lille Maçıyla Tartışmalar Başladı

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetiminde sezona büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Lille karşısında yaşadığı hayal kırıklığıyla sarsıldı. Fransız ekibiyle Ülker Stadyumu'nda 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda eden sarı-lacivertlilerde, Mourinho'nun oyun planı ve takımın performansı tartışma konusu oldu.

Büyük Yatırım, Büyük Hayal Kırıklığı

Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'de 99 puan toplayarak tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe, bu sezonun başında Mourinho ile 2 yıllığına 21 milyon Euro'luk bir sözleşme imzalayarak dünya gündemine oturmuştu. Transfere de yaklaşık 50 milyon Euro harcayan sarı-lacivertliler, Lille karşısında sergiledikleri performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Düşük Gol Beklentisi ve Yetersiz Performans

Fenerbahçe, iki maçta da akan oyunda toplamda yalnızca 1.40 gol beklentisi yaratabilirken, topla oynama oranı yüzde 44'te kaldı. Toplamda 638 isabetli pas yapabilen takımın bu performansı, Mourinho yönetimindeki hücum organizasyonlarının yetersiz kaldığını gösterdi.

Sosyal Medyada Tepki Büyüyor

Mourinho'nun "Special One" lakabına rağmen sergilenen futbol, taraftarlar arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Sosyal medyada, "Bu kadar parayı böyle bir futbol izlemek için mi harcadık? Çok daha iyi oynamalıyız" gibi yorumlar yapılırken, takımın bazı eski futbolcuları ve yöneticilerinin Mourinho ve oynanan futbolla ilgili olumlu yorumları taraftarları rahatsız etti.

Taraftarlardan Sert Eleştiriler

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne erken veda etmesi, taraftarların X platformu üzerinden sert eleştirilerine neden oldu. "Gerçekleri gizlemeye çalışmak Fenerbahçe'ye fayda değil zarar getirir. Kimse yaşanan bu hüsranın üstünü örtmeye kalkmasın" ifadeleriyle tepkilerini dile getiren taraftarlar, yönetim ve teknik ekibi daha iyi performans göstermeye çağırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 Göç İstatistiklerinde Sivas İlk 10'da: En Fazla Göç Alan İller Arasında Antalya Zirvede

2023 Göç İstatistiklerinde Sivas İlk 10'da: En Fazla Göç Alan İller Arasında Antalya Zirvede