16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'den Büyük Transfer: Sofyan Amrabat Resmen İmzaladı, Taraftarların Arasında Maçı İzledi!

Fenerbahçe'den Büyük Transfer: Sofyan Amrabat Resmen İmzaladı, Taraftarların Arasında Maçı İzledi!

Fenerbahçe, Manchester United’dan Sofyan Amrabat’ı kadrosuna kattı. Faslı futbolcu, sarı-lacivertlilerin Alanyaspor’u 3-0 yendiği maçı taraftarların arasında izlerken, kimse tarafından tanınmadı. Fenerbahçe, 10 puanla liderliğe yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe'den Büyük Transfer: Sofyan Amrabat Resmen İmzaladı, Taraftarların Arasında Maçı İzledi!

Yaz transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, dikkat çeken bir transfere imza attı. Sarı-lacivertliler, son olarak Manchester United forması giyen Sofyan Amrabat’ı kadrosuna kattı. Faslı futbolcu, Cuma günü düzenlenen imza töreni ile resmen Fenerbahçe’ye katıldı.

Taraftarların Arasında Maçı İzledi

Amrabat, Fenerbahçe’nin evinde Alanyaspor ile oynadığı maçı, locada izlemek yerine taraftarların arasına karışarak kale arkasında izledi. Ancak, maçı takip eden Fenerbahçe taraftarları, Amrabat'ın yanından geçerken oyuncuyu tanımayarak yollarına devam etti. Bu durum sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe 3-0 Galip Geldi

Sarı-lacivertliler, taraftarlarının coşkulu desteği ile maçı 3-0 kazanmayı başardı. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller 43. ve 65. dakikalarda Dusan Tadic ile 67. dakikada Edin Dzeko’dan geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Amrabat'tan Galatasaray Açıklaması

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ı resmen duyurduktan sonra, oyuncunun Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. Amrabat’ın Fenerbahçe’ye transferi sonrası Galatasaray ile ilgili ifadeleri, taraftarlar arasında tartışma yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer'den Sosyal Medya Açıklaması: "Şimdi Herkes İşine Baksın"

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer'den Sosyal Medya Açıklaması: "Şimdi Herkes İşine Baksın"