18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Filip Kostic İçin Çelişkili Yorumlar: Ahmet Ercanlar'ın Videoları Gündem Oldu

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Filip Kostic İçin Çelişkili Yorumlar: Ahmet Ercanlar'ın Videoları Gündem Oldu

Fenerbahçe, Galatasaray’ın ilgilendiği Filip Kostic’i transfer etti. Gazeteci Ahmet Ercanlar’ın, Kostic’in Galatasaray’a gitme ihtimalinde eleştirdiği, Fenerbahçe’ye transfer olunca ise övdüğü videolar sosyal medyada büyük tepki topladı. Ercanlar’ın çelişkili yorumları, "spor basınının hali" olarak eleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Filip Kostic İçin Çelişkili Yorumlar: Ahmet Ercanlar'ın Videoları Gündem Oldu

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da ilgilendiği Juventuslu Sırp futbolcu Filip Kostic'in transferi için anlaşmaya vardı. Kostic'in İstanbul'a gelişiyle birlikte, gazeteci Ahmet Ercanlar’ın oyuncu hakkındaki iki farklı yorumu sosyal medyada gündem oldu. Ercanlar, Kostic Galatasaray ile anılırken, "Avrupa Şampiyonası'nda izledim. Kerem onu parmağında sallar. Kostic iki-üç sene önce müthiş bir oyuncuydu ama şu an çok düşmüş. Eintracht Frankfurt'ta mükemmel bir oyuncuydu ama bugün bitik bir adam var. Keşke Galatasaray alsa." şeklinde yorum yapmıştı.

Ancak aynı Ercanlar, Kostic Fenerbahçe'ye transfer olunca canlı yayında, "Kostic'in ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bilmeyen yoktur. Juventus oyuncusu ve Frankfurt'ta uzun yıllar forma giydi. Benim de çok beğendiğim bir oyuncu. Avrupa Şampiyonası'nda tam bekleneni veremedi, takım olarak kötülerdi. Kronik bir sakatlığı yok. Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum; bu tarz algılara kanmayın. Kostic sağlık testinden geçerse faydalı olacağını inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Ercanlar’ın Kostic hakkındaki bu çelişkili yorumları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve "spor basınının hali" eleştirilerine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Transfer Yasağını Kaldırdı, Ancak Yeni Tehlike Kapıda

Antalyaspor Transfer Yasağını Kaldırdı, Ancak Yeni Tehlike Kapıda