19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Filenin Sultanları Üçüncülük Maçında Bronz Madalya Mücadelesi Verecek

Filenin Sultanları Üçüncülük Maçında Bronz Madalya Mücadelesi Verecek

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda üçüncülük maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Maçın tarihi, saati ve yayın kanalı ile ilgili detayları öğrenmek için tıklayın.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Filenin Sultanları Üçüncülük Maçında Bronz Madalya Mücadelesi Verecek

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda voleybol branşının yarı finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı ile İtalya, Fransa’nın başkenti Paris’teki South Paris Arena’da karşılaştı. İtalya, 25-22, 25-19 ve 25-22’lik setlerle mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. İtalya, Brezilya’yı mağlup ederek finale çıkan ABD ile altın madalya mücadelesi verecek. Türkiye ise Brezilya ile üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye-Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları üçüncülük maçı hangi gün? İşte, ayrıntılar.

TÜRKİYE-BREZİLYA ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Filenin Sultanları, 10 Ağustos Cumartesi günü üçüncülük maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-Brezilya voleybol maçı TSİ 18.15'te başlayacak. Müsabakanın TRT ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan yarı finalde İtalya’ya 3-0 mağlup olan Filenin Sultanları, dünya sıralamasında 4’üncü sıraya geriledi.

Yine İtalya Yine Yarı Final

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final maçında da İtalya ile karşılaştı. Rakibini zorlu mücadelede 3-2 yenen milli takım, yenilgisiz yükseldiği finalde de Sırbistan'ı geçerek Avrupa şampiyonu oldu.

İki Takımın Grup Etabındaki Performansı

C Grubu’nda Hollanda’yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenen Filenin Sultanları, İtalya’ya 3-0 mağlup olarak ikinci olmuştu. A Grubu’nda yer alan Çin ise ABD’yi 3-2, Sırbistan’ı 3-1, Fransa’yı 3-0 yenerek lider çıkmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turizm Bakanı Mehmet Ersoy: "Instagram Erişim Yasağı Kısa Sürede Çözülür"

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy: "Instagram Erişim Yasağı Kısa Sürede Çözülür"