16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu ve Transfer Süreci Hakkında Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu ve Transfer Süreci Hakkında Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, forma sponsorluk anlaşmasının imza töreninde transfer süreci ve Kerem Aktürkoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Galatasaray'ın transfer sezonunda her fırsatı değerlendirdiğini ve Kerem ile ilgili spekülasyonların Galatasaray'ı yıpratma amacı taşıdığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu ve Transfer Süreci Hakkında Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Futbol A Takımı'nın forma sol kol sponsorluk anlaşmasının imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Transfer süreci ve Kerem Aktürkoğlu ile ilgili spekülasyonlara değinen Özbek, Galatasaray'ın transfer döneminde her fırsatı değerlendirdiğini belirtti.

Özbek, transfer sezonunun bir süreç olduğunu ve bu süreçte takımların eksiklerini tamamlamak için çalışmalar yaptığını vurguladı. Ana kadronun belirli olduğunu ifade eden Özbek, "Transferi kapattık demek doğru bir ifade olmaz. Fırsat transferleri çıkabilir. Bunların hepsini kovalıyoruz," dedi.

Kerem Aktürkoğlu hakkında da konuşan Dursun Özbek, oyuncunun Galatasaray için önemli bir değer olduğunu ve son iki senedeki şampiyonlukta büyük katkı sağladığını söyledi. Özbek, Kerem ile ilgili çıkan spekülasyonların Galatasaray'ı yıpratma amaçlı olduğunu belirterek, "Kerem bizim sevdiğimiz önemli bir oyuncumuz, evladımız. Galatasaray olarak bu tür spekülasyonların yapımızı bozmasına müsaade etmeyeceğiz," dedi.

Galatasaray'ın hedeflerinin büyük olduğunu ve Türkiye'nin en büyük spor kulübü olarak Avrupa'da en çok tanınan kulüp olduklarını vurgulayan Özbek, bu durumu kimsenin değiştiremeyeceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Minikler Türkiye Hentbol Şampiyonası Sona Erdi: Tüm Takımlar Kupa ile Ödüllendirildi

Minikler Türkiye Hentbol Şampiyonası Sona Erdi: Tüm Takımlar Kupa ile Ödüllendirildi