08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Galatasaray'ın yeni transferi sürpriz isim!

Galatasaray'ın yeni transferi sürpriz isim!

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Şampiyonluk sonrası kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Fenerbahçe'den eski bir futbolcuyla anlaşmaya vardı. Detaylar çok yakında.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'ın yeni transferi sürpriz isim!

Galatasaray Süper Lig Şampiyonu Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2023/2024 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı ekip, 102 puan toplayarak rekor kırdı ve üst üste ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğuna ulaştı.

Çifte Kupa Sevinci

Sarı-kırmızılılar, Süper Kupa'yı da müzelerine götürerek çifte kupa sevinci yaşadı. Geçtiğimiz pazartesi günü RAMS Park'ta yapılan görkemli kutlama ile başarıları taçlandırıldı.

Transfer Çalışmaları Hız Kazandı

Yeniden başkan seçilen Dursun Özbek'in mazbatasını almasıyla birlikte Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak isteyen takım, geniş rotasyonlu bir kadro oluşturma peşinde.

Berke Özer Gündemde

Fernando Muslera'nın yerine gelecek vaat eden bir genç kaleci arayan Galatasaray, Eyüpspor'un file bekçisi Berke Özer'i transfer listesine aldı. Fotomaç'ın haberine göre, 24 yaşındaki Berke ile görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor.

Yeni Sezonun İlk Transferi Olabilir

Büyük ölçüde anlaşma sağlanan Berke Özer'in Galatasaray'ın yeni sezonun ilk transferi olması bekleniyor. Altınordu altyapısından yetişen başarılı kaleci, daha önce Fenerbahçe, Belçika'da Westerlo ve Portekiz'de Portimonense formaları giydi.

Sözleşmesi Devam Ediyor

Bu sezon Eyüpspor formasıyla 28 maçta görev yapan Berke'nin 2026 yılına kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor. Genç kalecinin Galatasaray'a transfer olması, Türk futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
31 Mayıs Cuma 2024 Sivas Nöbetçi Eczaneler

31 Mayıs Cuma 2024 Sivas Nöbetçi Eczaneler