16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Galatasaray'ın Yeni Transferi Victor Osimhen Coşkuyla Karşılandı

Galatasaray'ın Yeni Transferi Victor Osimhen Coşkuyla Karşılandı

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, Atatürk Havalimanı'nda sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Osimhen, "Dünyanın en iyi taraftarları burada" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray'ın Yeni Transferi Victor Osimhen Coşkuyla Karşılandı

Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen, Atatürk Havalimanı’nda sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, taraftarların marş ve tezahüratları eşliğinde Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile birlikte özel araçla havalimanından ayrıldı.

"Dünyanın En İyi Taraftarları Burada"

Osimhen, İstanbul'a gelmekten dolayı mutluluğunu dile getirerek, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım ve stadyumda taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım," ifadelerini kullandı.

"Gelmeden Önce Mertens'le Konuştum"

Dries Mertens ile birlikte oynayacak olmasının hatırlatılması üzerine Osimhen, "Mertens müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Gelmeden önce kendisiyle konuştum. Onunla ve diğer takım arkadaşlarımla oynamak için sabırsızlanıyorum," dedi.

Taraftara Üçlü Çektirdi

Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen, havalimanında kendisini karşılamaya gelen taraftarlara üçlü çektirerek heyecan dolu anlar yaşattı. Taraftarlarla kurduğu bu samimi bağ, Osimhen'in takıma ne kadar hızlı adapte olacağının sinyallerini verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ın Uyuz Gölü Şifalı Sularıyla Yeniden İlgi Bekliyor

Sivas'ın Uyuz Gölü Şifalı Sularıyla Yeniden İlgi Bekliyor