16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'de İki Yıldıza Daha Veda

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'de İki Yıldıza Daha Veda

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğe gelmesiyle başlayan kadro yenilenme süreci hızla devam ediyor. Takımdan ayrılan yıldızların sayısı artarken, Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao'nun da yakın zamanda kulüpten ayrılması bekleniyor. Mourinho'nun bu hamleleri, takımda köklü bir değişimin habercisi olarak görülüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'de İki Yıldıza Daha Veda

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımda önemli değişikliklere devam ediyor. Portekizli teknik adam, performanslarını yetersiz bulduğu iki yıldız futbolcu Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao'nun takımdan ayrılmasını istedi. Bu karar, sarı-lacivertli camiada büyük yankı uyandırdı.

Ayrılan Oyuncuların Listesi Kabardı

Mourinho'nun daha önce gönderdiği isimler arasında Leonardo Bonucci, Joshua King, Michy Batshuayi gibi önemli futbolcular bulunuyor. Özellikle Michy Batshuayi'nin ezeli rakip Galatasaray'a transfer olması dikkat çeken hamlelerden biri oldu. Takımdan ayrılan diğer isimler arasında Umut Nayir, Melih Bostan, Emre Demir ve daha birçok genç oyuncu yer alıyor.

Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao da Gidiyor

Son olarak Mourinho'nun Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao'yu da gözden çıkardığı öğrenildi. Becao'nun Atalanta ile temas halinde olduğu, Cengiz Ünder'in ise başka bir takıma transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın Young Boys Maçında Kerem Aktürkoğlu'ndan Dikkat Çeken Hareket

Galatasaray'ın Young Boys Maçında Kerem Aktürkoğlu'ndan Dikkat Çeken Hareket