16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Kerem Aktürkoğlu’ndan Minik Taraftar Rüzgar’a Duygusal Mesaj: "Galatasaray’dan Vazgeçme"

Kerem Aktürkoğlu’ndan Minik Taraftar Rüzgar’a Duygusal Mesaj: "Galatasaray’dan Vazgeçme"

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya transferi, minik Galatasaray taraftarı Rüzgar Sevim’i derinden etkiledi. Rüzgar’ın bu anları sosyal medyada gündem olurken, Kerem de ona destek mesajı gönderdi ve Benfica forması hediye etme sözü verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kerem Aktürkoğlu’ndan Minik Taraftar Rüzgar’a Duygusal Mesaj: "Galatasaray’dan Vazgeçme"

Galatasaray, dünyaca ünlü forvet Victor Osimhen'in transfer sevinci yaşanırken, Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılmasıyla da hüzün yaşıyor. Bedelsiz olarak 3. Lig'den gelen Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’a 12 milyon euro kazandırarak Portekiz'in önemli kulüplerinden Benfica'ya transfer oldu. Bu transfer, Kerem’in hayranlarını derinden etkiledi.

Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığını en çok hissedenlerden biri de 10 yaşındaki Galatasaray taraftarı Rüzgar Sevim oldu. Rüzgar, Kerem'in Benfica'ya transferi sonrası gözyaşlarına hakim olamadı ve bu anların yer aldığı video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kerem Aktürkoğlu, Rüzgar'ın bu videosunu izledikten sonra ona kayıtsız kalmadı ve minik taraftara duygusal bir mesaj gönderdi. Mesajında, Rüzgar’a hayatın hem mutluluk hem de ayrılıklarla dolu olduğunu hatırlatan Kerem, Galatasaray’dan vazgeçmemesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Rüzgar’a Benfica’da giyeceği ilk maçın formasını hediye etmek istediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sancaktepe Belediyesi'nde AKP Dönemi Yolsuzluk İddiaları: 3.5 Milyon Lira Baklavaya Harcandı

Sancaktepe Belediyesi'nde AKP Dönemi Yolsuzluk İddiaları: 3.5 Milyon Lira Baklavaya Harcandı