19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Net Global Sivasspor, Kaptan Ziya Erdal ile Sözleşme Uzattı

Net Global Sivasspor, Kaptan Ziya Erdal ile Sözleşme Uzattı

Net Global Sivasspor, 36 yaşındaki kaptan Ziya Erdal'ın sözleşmesini uzattı. Tecrübeli oyuncu, kırmızı-beyazlı formayla 14. sezonuna giriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Net Global Sivasspor, Kaptan Ziya Erdal ile Sözleşme Uzattı

Net Global Sivasspor, 36 yaşındaki tecrübeli kaptanı Ziya Erdal'ın sözleşmesini uzattı. Ziya Erdal, kırmızı beyazlı formayla 14. sezonuna girerek Sivasspor tarihine damga vurmaya devam edecek.

Sivas yerel basınında yer alan haberlere göre, Ziya Erdal 2006 yılında Sivasspor'un altyapısına katıldı ve 2008'de profesyonel sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon 9 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, bir gol atarak takımına katkı sağladı.

Ziya Erdal, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Sivasspor benim yuvam. Hiçbir zaman bu kulüpten ve Sivas’tan ayrılmak istemedim" ifadelerini kullanarak, Sivasspor’a olan bağlılığını dile getirmişti. Kaptan Ziya, Sivasspor’da her zaman göreve hazır olduğunu belirterek, "2005 yılında Sivasspor'un kapısından girdim. Taraftarımızı da çok seviyorum" dedi.

Bu sözleşme uzatmasıyla birlikte, Sivasspor’un deneyimli kaptanı Ziya Erdal, kırmızı beyazlı formayla bir sezon daha ter dökecek. Sivasspor taraftarları, kaptanlarının liderliğinde yeni sezonda başarılar bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Bayat Ekmek İsrafına Son: "Bayat Ekmek Sepeti" Projesi Hayata Geçti

Sivas'ta Bayat Ekmek İsrafına Son: "Bayat Ekmek Sepeti" Projesi Hayata Geçti