19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Oğuz Akbulut, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Altın Madalya Peşinde

Oğuz Akbulut, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Altın Madalya Peşinde

32 yaşındaki milli atlet Oğuz Akbulut, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na hazırlıklarını Sivas'ta sürdürüyor. 400 metre T12 branşında altın madalya hedefleyen Akbulut, antrenör Ertürk Yamen ile birlikte yoğun bir çalışma sürecindeler. Akbulut, önceki uluslararası başarılarına ek olarak Paris’te altın madalya kazanmayı hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Oğuz Akbulut, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Altın Madalya Peşinde

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na kota kazanan 32 yaşındaki görme engelli milli atlet Oğuz Akbulut, 400 metre T12 branşında altın madalyayı hedefliyor.

Uluslararası arenada elde ettiği başarılarla Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na 400 metre T12 kategorisinde kota kazanan Oğuz Akbulut, Sivas Atletizm Pisti'nde yoğun bir şekilde hazırlık yapıyor. Görme Engelliler Atletizm Milli Takım antrenörü Ertürk Yamen gözetiminde çalışmalarını sürdüren Akbulut, altın madalya hedefiyle çalıştığını belirtti.

Oğuz Akbulut, "Bu süreçte 12 yıl emek verdik. Paris 2024, bizim için büyük bir fırsat. Daha önce dünya şampiyonasında 3. olmuştum. Şu an performansımızı en üst düzeye çıkardık. Paris’te madalya hedefliyoruz ve bu madalyanın rengi altın olur diye umut ediyoruz," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Prof. Dr. Tuncay Dilci'den Uyarı: Çocukları 'Uyuşturucu İçeren' Ürünlerden Koruyun

Sivas'ta Prof. Dr. Tuncay Dilci'den Uyarı: Çocukları 'Uyuşturucu İçeren' Ürünlerden Koruyun