19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Serdar Topraktepe, hedeflerinin kupayı kazanarak taraftarlarını sevince boğmak olduğunu açıkladı

Serdar Topraktepe, hedeflerinin kupayı kazanarak taraftarlarını sevince boğmak olduğunu açıkladı

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serdar Topraktepe, hedeflerinin kupayı kazanarak taraftarlarını sevince boğmak olduğunu açıkladı

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Topraktepe: "Maçın Sonucu Bizim İçin İyi Olur"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı hakkında duygularını paylaşarak konuşmasına başlayan Topraktepe, Beşiktaş'ın şampiyonluk peşinde koşan bir takım olduğunu belirtti. Bu sezon sıkıntılı bir süreç geçirseler de kupada finale çıktıklarını ve taraftarları mutlu etmek istediklerini ifade etti. Final maçlarının farklı atmosfere sahip olduğunu belirten Topraktepe, oyuncularıyla maç analizini yaptıklarını ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Parçası Olduğunuz Camianın Teknik Direktörü Olmak Anlatılmaz

Beşiktaş'ta futbol oynarken lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası kazandığını hatırlatan Topraktepe, teknik direktörlüğün ayrı bir heyecan ve zorluk olduğunu vurguladı. Kazandıkları takdirde duyguların farklı olacağına inandığını söyledi.

Futbolcularımızın Tamamı Oynamak İstiyor

Eksik futbolcu sorusu üzerine Topraktepe, takımdaki tüm futbolcuların sahada olmak istediğini belirtti. Herkesin maça hazır olduğunu ve en iyi performansı sergilemek istediklerini dile getirdi.

Necip Uysal'ın Önemi

Kaptan Necip Uysal'ın takıma olan katkısına vurgu yapan Topraktepe, Necip'in takımda olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Uysal'ın fedakar bir oyuncu olduğunu ve takım içinde birlik beraberliği sağladığını belirtti.

Necip Uysal: 'Yarın En Önemli Maçımız'

Necip Uysal, kötü bir sezon geçirdiklerini ancak kupayı kazanarak taraftarları mutlu etmek istediklerini ifade etti. Takım olarak ellerinde önemli bir fırsat olduğunu ve ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Gelecek desteklerini beklediklerini ve sahada ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi.

'Kazanan Taraf Biz Oluruz'

Uzun yıllardır Beşiktaş forması giyen Necip Uysal, kupa kazanmaları durumunda 9. kupasını kazanacak olmanın heyecanını paylaştı. Her maçın ayrı bir stres olduğunu belirten Uysal, sosyal medyayı takip etmediğini ve yarınki maçı kazanacaklarına inandığını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Bulunan Tarihi Yapı, Osmanlı Dönemine Işık Tutuyor!

Sivas'ta Bulunan Tarihi Yapı, Osmanlı Dönemine Işık Tutuyor!