19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Atanur Karadağ, Başarılı Güreşçileri Ödüllendirdi

Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Atanur Karadağ, Başarılı Güreşçileri Ödüllendirdi

Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Atanur Karadağ, Yunanistan, Ordu, Ankara, Kayseri ve Sivas Sızır'da düzenlenen güreş şampiyonlarında dereceye giren sporcuları başarılarından dolayı ödüllendirdi. Başkan Karadağ, sporcuları tebrik ederek, gelecekte daha büyük başarılar elde etmelerini temenni etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Atanur Karadağ, Başarılı Güreşçileri Ödüllendirdi

Sivas, dünyaca ünlü güreşçileri bünyesinden çıkararak yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede son yapılan Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında derece elde eden Sivas Demirspor Kulübü güreşçileri, memleketleri Sivas'a döndü. TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Atanur Karadağ, Yunanistan, Ordu, Ankara, Kayseri ve Sivas Sızır'da düzenlenen güreş şampiyonlarında dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek başarılarından dolayı ödüllendirdi.

Başkan Karadağ, Avrupa 3'üncüsü Serdar Üngör, Sızır Başpehlivanı Sertaç Üngör, U11 Türkiye 3'üncüsü Ensar Üngör ve U13 Türkiye 3'üncüsü ve Karakucak Türkiye 2'ncisi Enes Üngör'ü tebrik ederek, "Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ata sporumuzu tercih ettiniz, ülkemizi ve memleketimizi, Sivas Demirspor Kulübümüzü başarıyla temsil ettiniz. Güreş şampiyonlarında bizlere çok güzel heyecanlar yaşattınız. Bundan sonra da spor hayatınızda nice büyük başarılar elde etmenizi temenni ediyorum. İyi ki varsınız," ifadelerini kullandı.

Karadağ, antrenörler Sefa Üngör, İbrahim Üngör ve Demirspor Kulübü Güreş Koordinatörü Selahattin Avşar'ı da tebrik ederek, başarılı sporculara ödüllerini takdim etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sivasspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor