16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivas Gençlik spor, Türkiye Şampiyonası'nda yükselmeye devam ediyor

Sivas Gençlik spor, Türkiye Şampiyonası'nda yükselmeye devam ediyor

Gençlik Spor Hentbol Takımı, son maçında gösterdiği etkileyici performansla büyük bir başarı elde etti. Takımın gösterdiği üstün performans, spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas Gençlik spor, Türkiye Şampiyonası'nda yükselmeye devam ediyor

2023-2024 hentbol sezonunda, Sivas Gençlik Spor Hentbol Takımı büyük bir başarı elde etti ve ilimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı. Takımın antrenörü, "Amacımız Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Gençlik Spor Hentbol Takımı Büyük Başarı Elde Etti

Gençlik Spor Hentbol Takımı, Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde gösterdiği performansla Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Bu büyük başarı, takımın emeklerinin ve antrenörlerin özverisinin bir göstergesi oldu.

Antrenörün Açıklamaları

Takımın antrenörü, elde edilen başarının ardından, "Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Sporcularımızla birlikte hedefimize odaklanmış durumdayız" şeklinde konuştu. Takımın antrenörü, oyuncularının azmi ve disiplini sayesinde bu noktaya geldiklerini vurguladı.

Gençlik ve Spor İl Müdüründen Değerlendirme

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda takımının ilimize en iyi dereceyle döneceğine olan inancını dile getirdi. Tunç, sporcuların gösterdiği performanstan gurur duyduğunu belirtirken, başarılarının devamını diledi.

İlerleyen Süreç

Gençlik Spor Hentbol Takımı, sezon boyunca ortaya koyduğu performansla ilimizi gururlandırmıştır. Şimdi Türkiye Şampiyonası'nda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele ederek başarılarını sürdürmeyi hedefliyorlar. Tüm takım ve antrenörlerine başarılar diliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alzheimer hastası olan kişi 18 saat sonra kaybolduktan sonra bulundu

Alzheimer hastası olan kişi 18 saat sonra kaybolduktan sonra bulundu