19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivaslı Taraftarlar Heyecanla Bekliyor: Trabzonspor-Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Sivaslı Taraftarlar Heyecanla Bekliyor: Trabzonspor-Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Sivasspor, Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Sivaslı taraftarlar, takımlarını desteklemek için stadyumda yerlerini alacak. Trabzonspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivaslı Taraftarlar Heyecanla Bekliyor: Trabzonspor-Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonunun ilk haftasında kendi sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan bu heyecan dolu karşılaşma, saat 19.15'te başlayacak. Maçın hakemi Cihan Aydın olacak.

Trabzonspor Avrupa Ligi'nde Zor Durumda

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Avusturya'nın Rapid Wien takımına 1-0 yenilerek tur şansını zora soktu. Şimdi ise Sivas’ta lige iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacaklar. Ancak Sivaslı taraftarlar, kendi takımlarının galibiyetiyle sezonu açmayı umut ediyor.

Sivas, Maça Hazır

Trabzonspor, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp özel uçakla Sivas'a gelecek. Sivaslı futbolseverler, takımın güçlü rakibine karşı başarılı bir performans sergilemesini bekliyor ve tribünlerde yerlerini alarak takımlarına destek vermeye hazırlanıyor.

Maçın Yayın Bilgileri

Trabzonspor-Sivasspor maçı, yarın BG Grup 4 Eylül Stadı'nda saat 19.15'te oynanacak. Karşılaşma, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Kadın İstihdamına Büyük Destek: Bakan Vedat Işıkhan'dan Önemli Açıklamalar

Sivas'ta Kadın İstihdamına Büyük Destek: Bakan Vedat Işıkhan'dan Önemli Açıklamalar