16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor, 51 puanda ve -8 averajla zirvede!

Sivasspor, 51 puanda ve -8 averajla zirvede!

Sivasspor, ligde üst sıralarda yer alsa da kalesinde fazla gol görmesi nedeniyle kaleci ve defans oyuncuları sorgulanıyor. Takımın savunma hattı üzerinde çalışmalar yapması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, 51 puanda ve -8 averajla zirvede!

Sivasspor, 2023-2024 sezonunda son maçına çıkma hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 7. sırada yer alan takım, attığı gollere karşın yediği gollerle de dikkat çekiyor.

Sivasspor'un Lig Durumu

Sivasspor, ligde oynadığı 37 maç sonucunda 51 puan topladı ve şu an itibariyle 7. sırada bulunuyor. Ancak -8 averajıyla defansif zayıflığını da gözler önüne seriyor.

Defans Problemi

Kaleci ve defans hattında sıkıntı yaşayan Sivasspor, 37 maçta rakip filelere 45 gol atarken kalesinde 53 gol gördü. En farklı mağlubiyetini Galatasaray'a 6-1, diğer bir farklı mağlubiyetini ise Fenerbahçe'ye 4-1 skorlarla yaşadı.

Kaleci Değişikliği

Sivasspor, son maçlarda kaleyi Ali Şaşal'a teslim ederken, formda kaleci Dorde Nikoliç'i yedeğe çekti. Ancak bu değişikliklerin olumlu sonuç verip vermeyeceği merak konusu.

Son Maç ve Beklentiler

Sivasspor, sezonun son maçında Kayserispor ile karşılaşacak. Takımın taraftarları, hücumdaki performansın devam etmesini ve defansta yaşanan problemlerin çözülmesini umut ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta yaşanan feci kazada 11 kişi yaralandı

Sivas'ta yaşanan feci kazada 11 kişi yaralandı