16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor, Deplasmanda Attığı 3 Golle İstanbul'u Salladı!

Sivasspor, Deplasmanda Attığı 3 Golle İstanbul'u Salladı!

Sivasspor, İstanbulspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Süper Lig'in 37. haftasının açılış maçında galip gelen Sivasspor, 7. sıraya yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivasspor, Deplasmanda Attığı 3 Golle İstanbul'u Salladı!

Sivasspor, İstanbulspor'u Deplasmanda 3 Golle Yendi!

Sivasspor'un Başarısı

Sivasspor, Süper Lig'in 37. haftasında İstanbulspor deplasmanında üç golle kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle kırmızı-beyazlı ekip, puanını 51 yaparak 7. sıraya yükseldi. Ev sahibi İstanbulspor ise 16 puanla son sırada yer aldı.

Maç Detayları

Sivasspor'un gollerini sırasıyla Charis Charisis, Azizbek Turgunboev ve Fode Koita kaydetti. Ev sahibi takımın tek golünü ise Vefa Temel attı. Maçın sonlarına doğru İstanbulspor'dan Demeaco Duhaney ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.

Antrenörün Açıklamaları

Maç sonrası yapılan basın açıklamasında Sivasspor yardımcı antrenörü Tansu Yaan, "Rakibin oyun tarzını iyi analiz ettik. Genç oyuncularımıza şans vermek istedik ancak küçük bir hata sonucunda gol yedik. Hocamızın talimatlarıyla durumu kontrol altına aldık. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Sosyal Medya ve Haber Kanalları

Sivas ile ilgili daha fazla haber ve güncel bilgilere Gündem Sivas Instagram hesabından ulaşabilirsiniz. Ayrıca anlık haberler için Telegram kanalımıza abone olabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Muhtarın Öncülüğünde Köy Halkı Okul İçin El Ele Verdi

Sivas'ta Muhtarın Öncülüğünde Köy Halkı Okul İçin El Ele Verdi