16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor, Fransa’dan Moutoussamy'yi Kadrosuna Katmaya Çok Yakın

Sivasspor, Fransa’dan Moutoussamy'yi Kadrosuna Katmaya Çok Yakın

Sezona Trabzonspor beraberliği ve Kayseri galibiyetiyle iddialı bir giriş yapan Sivasspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Uygun'un isteği doğrultusunda orta saha için takviye arayışında olan kırmızı-beyazlı ekip, rotasını Fransa'ya çevirdi ve Nantes'tan ayrılan Samuel Moutoussamy ile anlaşma sağladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, Fransa’dan Moutoussamy'yi Kadrosuna Katmaya Çok Yakın

Süper Lig'e etkili bir başlangıç yapan Sivasspor, sahada elde ettiği başarıları transferde de devam ettiriyor. Kayseri deplasmanından aldığı 3 puanın ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Yiğidolar, orta sahada önemli bir boşluğu doldurmak üzere harekete geçti. Teknik direktör Bülent Uygun'un raporu doğrultusunda arayışlarını sürdüren Sivasspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile yollarını ayıran Samuel Moutoussamy'yi kadrosuna katmak için son aşamaya geldi.

27 yaşındaki Demokratik Kongolu oyuncu, Nantes formasıyla geçen sezon 26 maçta görev alarak 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı. Bunun yanında, Moutoussamy kariyerinde Fortuna Sittard gibi önemli kulüplerde de forma giydi. Süper Lig'den Antalyaspor ve Bodrum FK'nin de transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcu, tercihini Sivasspor'dan yana kullanarak kırmızı-beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Sivasspor'un kısa süre içinde Moutoussamy'yi resmi olarak kadrosuna katması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'taki Türkiye Karate Şampiyonası'nda Tavşanlılı Sporculardan Büyük Başarı

Sivas'taki Türkiye Karate Şampiyonası'nda Tavşanlılı Sporculardan Büyük Başarı