19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor, Kayserispor Deplasmanına Hazırlanıyor

Sivasspor, Kayserispor Deplasmanına Hazırlanıyor

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynanacak Kayserispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Uygun, zor bir fikstür süreci yaşanacağını ancak bu süreci atlatacaklarını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, Kayserispor Deplasmanına Hazırlanıyor

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Uygun, "Ebedi dost ve ezeli rakibimiz olan Kayserispor, geçtiğimiz hafta BAY geçti ve hazırlıklarını tamamladı. Biz de deplasmana gidiyoruz ve her zamanki gibi kazanmaya odaklanmış bir takım olacağız" dedi.

Yeni Transfer Balde Umut Veriyor

Bülent Uygun, yeni transfer Keita Balde'nin takıma büyük güç kattığını belirterek, "Başkanımız Bahattin Eken'in yoğun çabalarıyla, birçok takımın istediği bu oyuncuyu kadromuza kattık. Taraftarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Zor Fikstürden Korkmuyoruz

Fikstürle ilgili soruya yanıt veren Uygun, "Kaderimizde bu varmış, zor süreçleri atlatmasını biliyoruz. Geçtiğimiz sezon 8 maçı 2 haftada oynattılar, bu yüzden fark etmez. Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız" dedi.

Sivasspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Antrenmanlar, teknik ekibin yönetiminde planlandığı şekilde ilerliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı