19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor, Keita Balde ile 2 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Sivasspor, Keita Balde ile 2 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Sivasspor, 29 yaşındaki forvet oyuncusu Keita Balde ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Balde, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Sivasspor Başkanı Bahattin Eken'in katılımıyla düzenlenen imza töreninde kırmızı-beyazlı renklere bağlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, Keita Balde ile 2 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Sivasspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, 29 yaşındaki forvet oyuncusu Keita Balde ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Transfer sürecini tamamlamak üzere Sivas'a gelen Balde, sağlık kontrollerinin ardından Sivasspor Başkanı Bahattin Eken'in de katıldığı imza töreninde resmi olarak kırmızı-beyazlı formayı giydi.

Sağlık kontrollerinden başarıyla geçen Balde, Sivasspor ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Başkan Bahattin Eken, imza töreninde yaptığı açıklamada, Balde'nin takım için önemli bir transfer olduğunu belirterek, "Balde'nin tecrübesi ve yetenekleriyle takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Keita Balde, kariyerinde daha önce İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 gibi üst düzey liglerde forma giymiş ve uluslararası düzeyde de kendini kanıtlamış bir isim olarak biliniyor. Sivasspor taraftarları, Balde'nin takıma katılmasıyla hücum hattında önemli bir güç kazanmayı bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Meydana Gelen 4.1 Büyüklüğündeki Depremle İlgili Uzman Uyarısı: "Yıkıcı Bir Depreme Karşı Hazırlıklı Olunmalı"

Sivas'ta Meydana Gelen 4.1 Büyüklüğündeki Depremle İlgili Uzman Uyarısı: "Yıkıcı Bir Depreme Karşı Hazırlıklı Olunmalı"