16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesi hazırlıklarına Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanlarla devam ediyor. Detaylar için haberi okuyun.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

(SİVAS) - Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesi kamp çalışmalarını bugün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman, koordinasyonlu koşu ile başladı ve dar alan oyunları ile sona erdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Yiğidolar, fiziksel ve taktiksel çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, takımın uyum sürecini hızlandırmak ve oyuncuların fiziksel kondisyonlarını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla farklı antrenman teknikleri uyguluyor.

Takımın antrenman performansı hakkında konuşan Bülent Uygun, "Oyuncularımızın gösterdiği çaba ve disiplin bizi yeni sezon öncesi umutlandırıyor. Hedefimiz, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak güçlü bir başlangıç yapmak," dedi.

Yiğidolar, yarın yapacakları antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Taraftarlar, takımın hazırlık sürecini yakından takip ederek desteklerini sürdürüyor.

Sivasspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağı diğer antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla ilgili güncel bilgiler kulübün resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ın Kaynak Tuzu Coğrafi İşaret Tescili Yolunda

Sivas'ın Kaynak Tuzu Coğrafi İşaret Tescili Yolunda