08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor, Yeni Sezon İçin Transfer Çalışmalarını Hızlandırıyor

Sivasspor, Yeni Sezon İçin Transfer Çalışmalarını Hızlandırıyor

Sivasspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Takım, güçlü bir kadro oluşturmak için transfer arayışlarına devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor, Yeni Sezon İçin Transfer Çalışmalarını Hızlandırıyor

Sivasspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, planlamaların devam ettiğini belirtti.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Uygun, Sivas ve Sivasspor için yeni bir sürecin başladığını vurgulayarak, "Transfer komitesi ve scoutlar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Amacımız güçlü bir kadro oluşturarak hedeflerimize ulaşmak." ifadelerini kullandı.

Bütçe Konusunda Açıklama

Sivasspor Teknik Direktörü, kulüpler arasında bütçe açısından en zor durumda olduklarını belirterek, "Yaş ortalamamız Avrupa'nın üzerinde olmasına rağmen futbolcularımızın özverisi sayesinde önemli başarılara imza atıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ve futbolcularımızın performansı takdire şayan." şeklinde konuştu.

Uygun'un açıklamalarına göre Sivasspor, sezon öncesi transferde titiz bir çalışma yürütüyor ve zorlu bir rekabet ortamında mücadele etmeye hazırlanıyor. Takımın yeni sezon için oluşturacağı kadro ve hedefleri merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç Multimedya Bölmesinde Kaçak Madde ve Ruhsatsız Silah Bulundu!

Araç Multimedya Bölmesinde Kaçak Madde ve Ruhsatsız Silah Bulundu!