19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor'da Queensy Menig'in Sakatlığı Şok Etti

Sivasspor'da Queensy Menig'in Sakatlığı Şok Etti

Sivasspor'un orta saha oyuncusu Queensy Menig, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalacak. Menig'in sol arka adale kas tendonunda yırtık tespit edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor'da Queensy Menig'in Sakatlığı Şok Etti

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlarken, maçta yaşanan bir sakatlık haberi camiayı üzdü. Kırmızı-beyazlıların orta saha oyuncusu Queensy Menig, maç sırasında sakatlanarak oyunu tamamlayamadı. Sivasspor kulübü, Menig'in durumuyla ilgili bir açıklama yaparak oyuncunun sol arka adale kas tendonunda yırtık tespit edildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz pazar günü sahamızda oynadığımız Trabzonspor maçında sakatlanan oyuncumuz Queensy Menig'e yapılan kontrollerde sol arka adale kas-tendon kavşağında yırtık tespit edilmiştir. Sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır. Menig'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz." denildi.

Bu sakatlık, Sivasspor'un yeni sezona güçlü bir başlangıç yapma planlarını sekteye uğratabilir. Menig'in sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini korurken, takım arkadaşları ve teknik ekip oyuncunun bir an önce iyileşmesini umut ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taha Akgül Güreşe Veda Etti: Bir Efsane Daha Minderden Ayrıldı

Taha Akgül Güreşe Veda Etti: Bir Efsane Daha Minderden Ayrıldı