19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor'dan Tarihi Adım: Net Global ile İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzalandı

Sivasspor'dan Tarihi Adım: Net Global ile İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzalandı

Sivasspor, Sivas merkezli Net Global firması ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, kulübün geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor'dan Tarihi Adım: Net Global ile İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzalandı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Sivas merkezli Net Global firması ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. BG Grup Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde, Sivasspor Kulübü Başkanı Bahattin Eken ve Net Global Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aydın hazır bulundu.

Başkan Bahattin Eken, bu isim sponsorluğunun Sivasspor için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu anlaşma, Sivasspor'un geleceği için çok büyük bir adım ve bizleri daha büyük hedeflere taşıyacak iş birliğinin başlangıcıdır" dedi. Eken, sponsorlukların kulübün başarılarına katkı sağlayan en önemli paydaşlardan biri olduğunu ifade etti.

Net Global Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aydın ise, Sivasspor'un yeni yönetimine destek olmanın önemine dikkat çekerek, "Bu birliktelik önemlidir. Sivas'ta ilk defa isim sponsorluğunu bir yerel firma üstleniyor" dedi.

Törene, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy, Belediye Başkanı Adem Uzun ve diğer davetliler katıldı. Anlaşma, Sivasspor’un gelecekteki başarılarına katkı sağlayacak önemli bir iş birliği olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'tan Uyarı: Otellerde Gıda İsrafı Alarm Veriyor

Sivas'tan Uyarı: Otellerde Gıda İsrafı Alarm Veriyor