16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor'dan Transfer Hamlesi: Samuel Moutoussamy Sivas'a Geliyor

Sivasspor'dan Transfer Hamlesi: Samuel Moutoussamy Sivas'a Geliyor

Sivasspor, Süper Lig'de iyi bir başlangıç yaparken, transfer çalışmalarını da hızlandırdı. Nantes'tan Samuel Moutoussamy ile anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, Fransız orta sahayı kadrosuna katmak için gün sayıyor.Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde Süper Lig’in yeni sezonuna iyi bir başlangıç yaptı. İlk maçında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci haftada Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek galibiyetle tanıştı. Takım, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Son olarak Ligue 1 ekiplerinden Nantes’ın orta saha oyuncusu Samuel Moutoussamy ile anlaşmaya varıldı. Sports Digitale’in haberine göre, Moutoussamy’nin Salı günü Sivas’a geleceği ve resmi sözleşmenin imzalanacağı bildirildi. Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 26 maça çıkan Moutoussamy, 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Sivasspor’un bu transferle orta sahada güçlenmesi bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor'dan Transfer Hamlesi: Samuel Moutoussamy Sivas'a Geliyor

Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde Süper Lig’in yeni sezonuna iyi bir başlangıç yaptı. İlk maçında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci haftada Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek galibiyetle tanıştı.

Takım, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Son olarak Ligue 1 ekiplerinden Nantes’ın orta saha oyuncusu Samuel Moutoussamy ile anlaşmaya varıldı. Sports Digitale’in haberine göre, Moutoussamy’nin Salı günü Sivas’a geleceği ve resmi sözleşmenin imzalanacağı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 26 maça çıkan Moutoussamy, 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Sivasspor’un bu transferle orta sahada güçlenmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal Medyada Hakaret Eden Genç Kadın Tutuklandı

Sosyal Medyada Hakaret Eden Genç Kadın Tutuklandı