08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor'u hareketli günler bekliyor

Sivasspor'u hareketli günler bekliyor

Sivasspor, Süper Lig'de 7. sırada bulunuyor ve 16 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2024'te sona erecek. Yönetim kurulu, transferde hareketli günler için toplantı düzenleyecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivasspor'u hareketli günler bekliyor

Sivasspor, Süper Lig'de 54 puanla 7. sırada bitirerek dikkatleri üzerine çekti.

Sözleşmeler Sona Eriyor

Kırmızı-beyazlı takımda 16 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2024'te bitecek. Bu durum, transfer sezonunda hareketliliğe neden olacak.

Transferde Hareketlilik Bekleniyor

Süper Lig'in ikinci devresinde yükselen performansıyla dikkat çeken Sivasspor, gelecek sezon için transferde aktif olacak. 54 puanla sezonu 7. sırada tamamlamaları, takımı yeni oyuncularla güçlendirmeleri gerektiğini gösteriyor.

Yönetim Karar Alacak

Kulüp yönetimi, hafta içerisinde yapacakları toplantıda hangi futbolcularla yolların ayrılacağına ve kimlerle sözleşme yenileneceğine karar verecek. Bu toplantı sonrasında kadroda önemli değişiklikler olması bekleniyor.

Transfer Süreci Hızlanacak

Kırmızı-beyazlı ekip, yönetim kurulu kararlarının hemen ardından transfer çalışmalarını hızlandıracak. Yeni sezon öncesi kadronun şekillenmesi için gerekli adımlar atılacak.

Sözleşmesi Bitecek Oyuncular

Sivasspor'da Mayıs sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcular şu isimlerden oluşuyor: Ali Şaşal Vural, Hüseyin Arslan, Aaron Appindangoye, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Murat Paluli, Alaaddin Okumuş, Bartuğ Elmaz, Kerem Atakan Kesgin, Roman Kvet, Hakan Arslan, İbrahim Akdağ, Clinton N'jie, Burak Kapacak, Fode Koita.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Direğe çarparak hayatını kaybetti..

Direğe çarparak hayatını kaybetti..