19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivas'ta 2024 Sezonu Atlı Cirit Yarı Final Müsabakaları Nefes Kesti

Sivas'ta 2024 Sezonu Atlı Cirit Yarı Final Müsabakaları Nefes Kesti

Sivas'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Sezonu Atlı Cirit Yarı Final Müsabakaları, izleyenlerin nefesini kesti. Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlik, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta 2024 Sezonu Atlı Cirit Yarı Final Müsabakaları Nefes Kesti

Sivas, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen 2024 Sezonu Atlı Cirit Yarı Final Müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Bayburt Atlı Cirit Kulübü ve Uşak Alparslan Binicilik Atlı Cirit Spor Kulübü’nün karşı karşıya geldiği turnuva, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Mücadeleler sırasında sporcular zaman zaman atlardan düşme tehlikesi geçirirken, müsabakanın heyecanı da zirveye ulaştı.

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Atlı Cirit Asbaşkanı Abdülbari Önal, yaptığı açıklamada, "2024 yılı yarı final müsabakalarının ikinci ayağını Sivas’ta, Yiğidolar şehrinde gerçekleştiriyoruz. Burada mücadele eden 4 takım, 1. Lig'e yükselme mücadelesi veriyor. Atlı Cirit, adrenalin ve seyir zevki yüksek en güzel spordur. Son ana kadar her şeyin değişebileceği bir spor dalıdır." dedi.

Erzincan 15 Temmuz Atlı Cirit Spor Kulübü’nün takım kaptanı Metin Albayrak ise Sivas'a ve atlı sporlarına destek veren herkese teşekkür ederek, "Burada 1. Lig'e yükselme maçlarına katılmak için bulunuyoruz. Erzincan il birincisi olarak buradayız ve amacımız Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına girmek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Akıncılar’da Çiftçilere 330 Bin Adet Salçalık Domates ve Biber Fidesi Dağıtıldı

Sivas Akıncılar’da Çiftçilere 330 Bin Adet Salçalık Domates ve Biber Fidesi Dağıtıldı